Begeleider gezocht voor maandelijkse fietstocht

DALFSEN – Saam welzijn is op zoek naar een begeleider voor de maandelijkse fietstocht vanuit Dalfsen.
De maandelijkse fietstocht is een vaste activiteit van Saam welzijn, altijd op de laatste dinsdagmiddag van de maand. Tussen de 10 en 30 mensen nemen doorgaans deel aan de tocht van 30-35 km. In augustus bestaat de fietstocht uit een dagfietstocht van plusminus 60 km.
Drie vrijwilligers bereiden deze activiteit voor; zij bedenken een route van 30 á 35 km., reserveren op een geschikte locatie een koffie-/theestop en begeleiden de tochten.
Nu doet zich de situatie voor dat 1 van de vaste vrijwilligers heeft aangegeven om te stoppen met zijn taak. De overgebleven twee vrijwilligers zetten de werkzaamheden voort en zullen na augustus maandelijkse routes bedenken, organiseren en begeleiden.
Wel is het nodig, om de taken goed uit te kunnen voeren, dat er een nieuwe vrijwilliger zich aansluit om de tochten te begeleiden. Vooralsnog zoekt Saam welzijn iemand die maandelijks mee wil rijden om de tochten te begeleiden.
Lijkt het je leuk om hier aan me te werken of wil je nadere informatie, neem dat contact op met m.schomaker@saamwelzijn.nl .
Om sfeer te proeven is het een idee om de eerstvolgende tocht, de dagfietstocht op dinsdag 27 augustus, mee te fietsen. Gewoon als deelnemer en wie weet kan Saam welzijn je naderhand welkom heten als nieuwe begeleider van deze activiteit.
Deelnemers aan de fietstocht hoeven zich van te voren niet aan te melden. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.