Zwarte Cross beleef je met RTV Oost

REGIO – In samenwerking met Omroep Gelderland doet RTV Oost van 18 tot en met 21 juli dagelijks verslag van de Zwarte Cross. Zo beleef je de Zwarte Cross alsof je er zelf bij bent.

Ronkende motoren, spetterende muziek, flitsende stunts en veel spektakel: ruim 35.000 Overijsselaars reizen ook dit jaar weer af naar de wondere wereld van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde. Vorig jaar trok dit grootste meerdaagse festival van Nederland ruim 220.000 bezoekers.

Naast motorcross en stunts, staat het festival bekend om humor, theater, muziek en spektakel. Het Zwarte Cross Festival heeft meer dan 33 muziek- en theaterpodia en diverse themaweides met een zeer gevarieerde programmering. Mis niets

Op Radio Oost, de RTV Oost Facebook-pagina en op de site en in de app hoor en zie je van donderdag tot en met zondag de hele dag door de belevenissen vanaf het festivalterrein. Op TV Oost zie je elke dag een samenvatting.

Foto: Rogier van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.