Zon en regen tijdens geslaagd concours op landgoed Den Aalshorst

.

De muziek klonk gezellig door de luidsprekers. Het terrein van de familie Van Gelder op landgoed Den Aalshorst bij Hoonhorst lag er prachtig bij. Gelegen tussen de landhuizen, omringd door bomen en hagen, vond daar afgelopen weekend het concours plaats.

Vrijdagavond werd er alleen gesprongen door de paarden. De klasse L werd gewonnen door Johan Marsman uit Dalfsen. De zaterdagochtend was gereserveerd voor de ponyruiters. Velen hadden de weg naar Hoonhorst gevonden.

De natuur was aan regen toe, maar wat de organisatie betreft had de timing wel iets anders gekund. Daarom heeft het evenement tussen de middag een half uur stil gelegen. Maar veerkrachtig als altijd werd daarna het programma onder de stralende zon voort gezet. De viertallen konden zelfs niet wachten op de zon en kozen er voor om in de stromende regen hun proeven te rijden.

Hoog niveau

Na de onderbreking werd het programma weer hervat. Onder toeziend oog van veel publiek werden de dressuurproeven door de ruiters/amazones gereden. Her en der vloog een balkje uit de lepel, maar over het algemeen werd er op hoog niveau gepresteerd in de springring.

“We zijn de familie Van Gelder van Jersey Tapperij dankbaar voor de gastvrijheid”, laat de organisatie weten. “Daarnaast zijn we dankbaar voor de vele vrijwilligers, sponsoren, deelnemers en het publiek. Zonder hen is het niet mogelijk om dit evenement te organiseren.”

Meer foto's

.
.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.