Zomeravondwandeling door het Reestdal

REGIO – Vanuit Bezoekerscentrum De Wheem organiseert Landschap Overijssel op woensdag 24 juli en op donderdag 15 augustus een avondwandeling door Het Reestdal. Iedereen is van harte welkom mee te gaan en zich te laten verwonderen door het bijzondere landschap en de flora en fauna in het Reestdal.

’s Avonds heerst er een bijzondere stilte en kalmte in de natuur. Toch is er heel veel te zien én te horen. Ervaar het avondgloren terwijl onze gidsen vertellen over het landschap en je meenemen naar onverwachte plekjes in het Reestdal. De excursie start 24 juli om 19.30 uur en op 15 augustus om 19.00 uur vanaf bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 te Balkbrug. De wandeling zal ongeveer twee uur duren. Kosten voor deelname bedragen 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen. Aanmelden is niet noodzakelijk.

Overijssel is prachtig en waardevol en biedt veel afwisseling voor mens, plant en dier. Al dit moois moet beschermd worden voor onszelf en de generaties na ons. Landschap Overijssel beschermt en ontwikkelt het landschap in Overijssel al meer dan tachtig jaar, neemt eigen verantwoordelijkheid hierin en spoort anderen aan hun verantwoordelijkheid te nemen. In de eigen 56 natuurterreinen, maar ook in het cultuurlandschap. Samen met ruim 3000 grondeigenaren, 9000 donateurs, 7000 vrijwilligers, Overijsselse bedrijfsvrienden, de Nationale Postcode Loterij en de provincie Overijssel. Meer informatie over het waardevolle Overijssel en hoe dit landschap te beleven vind je op www.landschapoverijssel.nl.

Foto: David de Graaf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.