Zoekplaatje

Een klassenfoto van de bewaarschool in Ommen ca. 1931, afkomstig van de familie Gerrits uit Ommen. Van veel foto’s uit de jaren 30 en (nog) ouder is het moeilijk nog namen te achterhalen. Toch is het d.m.v. publicatie als zoekplaatje op Vechtdal Centraal al een paar keer gelukt om namen boven water te krijgen, vandaar deze nieuwe poging. Het is weer een deelfoto, de complete foto is in het klein linksonder afgebeeld. De foto is in de maand november of december gemaakt en nummer 3 maakt onderdeel uit van een duo afkomstig uit Spanje en zal daarom moeilijk herkenbaar zijn. Er zijn nog geen namen bekend. Misschien heeft iemand de foto zelf en weet een of meer namen?

Op het vorig zoekplaatje uit deze reeks (uit de privé collectie van de familie Harmsen-Sonnenberg) hebben we geen reactie gehad. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer GA0058 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. LET OP: Het adres van de stichting OudOmmen.nl is gewijzigd !
Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Taxi Steen, een familiebedrijf dat kwaliteit en persoonlijke benadering van de passagier hoog in het vaandel heeft staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.