Zoekplaatje van de week

Deze week een deelfoto uit de privé collectie van de familie Harmsen-Sonnenberg. Zie de inzet rechts onderin voor de gehele foto. Op de deelfoto staan v.l.n.r.:Grietje? (e.v.? Grootenhuis); Geesje Stegeman; onbekend (man met pet); Mannes Steen; Hendrik Willem Sonnenberg; onbekend (vrouw met tas) en onbekend. Wie helpt ons de namen aan te vullen en/of weet wanneer of bij welke gelegenheid de foto is gemaakt?

Met dank aan mevr. G.A. Horsman-Spijkers (via Alice van der Veen-Horsman) en Lena Hurink-Pelleboer (via Betsy Kalma-Hurink) voor de informatie over het vorig zoekplaatje (26 maart 1968, gemaakt door fotograaf G. Terra) uit deze reeks, gepubliceerd in week 25, samengevat: Het zou een bijeenkomst kunnen zijn van de Ned. Christen Vrouwen Bond (N.C.V.B afd. Ommen- Witharen- Lemele), mogelijk een seizoenafsluiting. Namen zijn v.l.n.r.: Sietske (S.J.) Bazuin, e.v. E. Hurink, had speelgoedwinkel in de Brugstraat in Ommen; Lena Pelleboer, e.v. A.E. Hurink; M. Brinkhuis, e.v. ? Nijenhuis (Witharen); G.A. Spijkers, e.v. ? Horsman (Witharen).

Personen worden zoveel mogelijk aangeduid met de volledige familienaam (voornaam en achternaam/meisjesnaam). Een evt. partnernaam wordt er als volgt bij vermeld: e.v. (echtgenote van) of p.v. (partner van). Een vraagteken vóór een (achter)naam betekent dat de voornaam onbekend is. Een vraagteken achter een (voor)naam betekent dat de achternaam onbekend is. Een vraagteken aansluitend achter een (voor- of achter)naam betekent dat de naam onzeker is. Als (alleen) voorletters worden getoond is de voornaam onbekend. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties met vermelding van archiefnummer IB0017 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Hammerweg 10 (7731AK) in Ommen.
Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autocentrum Cents, een allround autobedrijf waar je als klant een naam hebt en geen nummer bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.