Vorie-Vana speelt ‘Als de natuur zien gang giet…’

BEERZERVELD – Vanaf medio november start toneelvereniging Vorie-Vana met de eerste uitvoeringen van het prachtige blijspel; Als de natuur zien gang giet… Een voorstelling die een boeiende middag of avond belooft. De eerste (besloten) voorstellingen geeft de toneelvereniging in Oosterwolde en in Oud Lutten.

Als bijna alle gronden opgekocht zijn voor natuurgebieden, blijven er in het dorp drie boerderijen, een kerk en een leeg dorpscafė over. Er heerst stilte in wat eens een welvarend dorp was. Deze stilte wordt echter verstoord als er nieuwe bewoners komen die, zonder enige ervaring, het dorpshotel erven en proberen nieuw leven in te blazen. Zijn de boeren het hier wel mee eens? En wat moet die dame van natuurbeheer en die schaapherder op het dorp?

Natuurlijk volgen er heel veel problemen en hoe die worden opgelost kunt u allemaal zien in dit prachtige blijspel. Met hopelijk een Happy end…

Regie: Chris Stuut. Auteur: Herman van der A. Met in de rolverdeling: Annieta Kol, Hennie Ribberink, Jeanette Schukkert, Jennie Kamp, Dinie Altena, Astrid Stuut Berend Jan Schuldink, Rene Kamp, Eric de Jong.

Vrijdag 10 en zaterdag 11 januari speelt Vorie-Vana in De Voorveghter in Hardenberg en op vrijdag 24 januari 2020 in Het Punt in Vroomshoop. Kaarten zijn te reserveren bij De Voorveghter.

Voor inlichtingen: cstuut23@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.