Home / / Ommen verbiedt ‘hangen’ rond gemeentehuis

Ommen verbiedt ‘hangen’ rond gemeentehuis

OMMEN – Rondom het gemeentehuis van Ommen mag niet meer ‘gehangen’ worden. Al eerder vonden er bij het gemeentehuis verschillende incidenten plaats, waaronder vernielingen, achtergelaten troep en andere hinderlijke activiteiten.

De betreffende jongeren zijn in het verleden al vaker hierop aangesproken. Toch vond er onlangs weer een incident plaats. In samenspraak met de gemeente is besloten dat er nu niet meer rondom het gemeentehuis ‘gehangen’ mag worden. Mocht dit toch gebeuren, zal er bekeurd worden.

Lees ook

Geslaagde Najaarsconcerten SDG Ommen

OMMEN – Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen gaf afgelopen zaterdag haar najaarsconcerten in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.