Vechtgenoten Jeugdkamp gaat door

OMMEN – Nog even was het spannend of het zevende Jeugdkamp van het Vechtgenotenhuis aankomende september doorgang kon vinden. Afgelopen jaar heeft de organisatie helaas van enkele begeleiders afscheid genomen, waardoor het overgebleven team behoorlijk is afgeslankt. Hierdoor was het nog onduidelijk of het kamp door zou gaan of niet.

Al jaren zet een enthousiaste groep zich in, om een fantastisch weekend voor de jeugd in elkaar te draaien en uit te voeren. Dit kamp vindt plaats in de Wolfskuil in Ommen. Er waren wat zorgelijke gezichten tijdens de eerste vergadering van het jeugdkampteam. Maar vol enthousiasme is gezocht naar nieuwe mensen die het team weer compleet konden maken. En dat is gelukt. Er staat een team van dertien man/vrouw klaar, die in het weekend van 27 september ongeveer 25 kinderen onder hun hoede nemen. Een weekend lang wordt er plezier gemaakt met kinderen die in hun jonge leven al met kanker zijn geconfronteerd.

Het thema dit jaar is ‘op ontdekkingsreis’ met survival-achtige spelletjes . En zoals elk jaar is er een middag ingepland voor workshops. Kortom een weekend vol uitdagingen, gezelligheid en veel plezier.
Kinderen die vorig jaar mee zijn geweest, krijgen automatisch een bericht. Nieuwe kinderen kunnen zich aanmelden via: Jeugdkamp@vechtgenoten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.