USV ook komend seizoen in Noord

NIEUWLEUSEN – De KNVB heeft maandag de indelingen bekendgemaakt voor het seizoen 2019/2020. USV blijft in de 3e klasse D Noord. Toch ziet het landschap met tegenstanders er flink anders uit. USV treft maar liefst acht andere ploegen, waaronder drie degradanten uit de 2e klasse en 3 promovendi uit de 4e klasse. Verder zijn nog eens twee ploegen overgeheveld vanuit een andere 3e klasse. Waarvan LEO uit Loon bij Assen een verrassende nieuwkomer is. Dit betekent dat vijf ploegen uit de hoek bij Heerenveen zijn overgeplaatst naar de 3e klasse A. Gorredijk. THOR, Read Swart, Mildam en Renado zoeken het hogerop richting Leeuwarden. Hier de nieuwe indeling met tussen haakjes de klassering van afgelopen seizoen:

Asser Boys (gedegradeerd uit de 2e klasse), DIO Oosterwolde (4e in 3D), Dwingeloo (2e in 3D), FC Assen (gedegradeerd uit de 2e klasse), Oldemarkt (5e in 3D), LEO uit Loon (9e in 3B), Oldeholtpade (8e in 3D), Oranje Zwart uit Wanneperveen (kampioen 4e klasse), Pesse (gepromoveerd uit de 4e klasse), Ruinen (11e in 3C), Trinitas uit Boijl (7e in 3D), Olyphia uit Noordwolde (gedegradeerd uit de 2e klasse), Steenwijk (gepromoveerd uit de 4e klasse), USV (6e in 3D).

Tekst/Foto: Ben Schuurman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.