Union Bromfietstoertocht

NIEUWLEUSEN – In samenwerking met het Palthehof Museum houden enkele enthousiaste Union bromfietsbezitter een toertocht voor uitsluitend Union bromfietsen. Naast fietsen heeft de Union fabriek in haar ruim 100 jarig bestaan, ook bromfietsen geproduceerd.

Om de geschiedenis van deze grootste werkgever in Nieuwleusen toch nog levend te houden willen een aantal enthousiastelingen een tocht rijden. Iedereen die nog een Union bromfiets in de schuur heeft staan kan meerijden op zaterdag 13 juli. De tocht start vanaf het Museum Westeinde 3 te Nieuwleusen en gaat via een mooie route door het Vechtdal en Reestdal en door de staatsbossen van Staphorst, terug naar Nieuwleusen. Verzamelen vanaf 09.30 uur, vertrek toertocht: 10.30 uur. De tocht is ca. 65 km lang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.