Home / / Union bromfietstoertocht was een succes

Union bromfietstoertocht was een succes

NIEUWLEUSEN – De Union bromfietstoertocht van zaterdag 13 juli was voor het organiserend team van deze tocht, een succes. Het pleintje van het museum was voor deze dag het middelpunt van Union nostalgie. Hier hadden de ruim 30 deelnemers zich verzameld voor een mooie tocht door het Vecht en Reestdal. Belangstellenden uit de regio waren aanwezig, maar ook uit Noord-Holland, Friesland en zelfs uit België. Het leverde mooie foto’s op want alle uitgebrachte modellen waren er; van de Strada, de Roulet-o-matic, de Polaris, de Tourist en de Roulette tot en met de Boomerang.

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.