Uitnodiging inloopavond Handelshuis Schuttert

BEERZERVELD – Op 15 juli houdt Handelshuis Schuttert een inloopavond in Café Restaurant Beerzerveld. De avond wordt gehouden om omwonenden te informeren over de plannen die Schuttert heeft voor de Knolsdijk 1 te Beerzerveld.

Het bedrijf is tot op heden in gebruik als vleesvarkensbedrijf. De bedoeling is het bedrijf om te zetten naar een biggen opfokbedrijf met een kleine tak rundvee. Om de plannen te kunnen realiseren zullen alle bestaande gebouwen inclusief de woning, gesloopt worden. De nieuw te bouwen biggenstal en rundveestal zullen daarna binnen de bestaande regelgeving gebouwd worden.

De inloopavond is van 18.00 uur tot 21.00 uur in Café Restaurant Beerzerveld, Van Alewijkstraat 32.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.