Tweede Open Ayurveda Tuinendag

WITHAREN – Op 20 juli houdt het Europa Ayurveda Centrum in Witharen de tweede Open Ayurveda Tuindag. Bezoekers kunnen tijdens een rondleiding genieten van de overdadige kruiden- en plantengroei.

Alle planten worden gebruikt voor Ayurvedische producten. De open dagen bieden een unieke kans om diverse projecten te kunnen zien, want voor de rest van het jaar is de tuin gesloten voor publiek.

Een kenmerk van Ayurvedische producten is dat er veel verschillende soorten kruiden in een preparaat zitten. Er zijn Ayurvedische kruiden die gebruikt worden in schoonheidsproducten, maar Ayurvedische kruiden kunnen ook gebruikt worden bij het koken.

Ook voor lichamelijke aandoeningen heeft Ayurveda een uitgebreide productlijn bestaande uit poeders, zalven, oliën en gefermenteerde dranken. Naast de rondleiding door de tuinen is er ook een heerlijke Ayurvedische maaltijd met kruiden uit eigen tuin en worden er lezingen gegeven over koken, kruiden en de onderzoeken. Een leerzame dag voor de geest en een voedzame dag voor het lichaam.

De open dagen zijn op zaterdag 20 juli en zondag 18 augustus in het Europa Ayurveda Centrum aan de Witharenweg 9 in Witharen. Het begint om 14:00 met een gezamenlijke maaltijd en eindigt om 18:00. Kaarten zijn te bestellen via www.ayu.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.