Timmerweek Dalfsen geslaagd

.

DALFSEN – Woensdag 17 juli druppelde het evenemententerrein vol. Enthousiaste kinderen en vrijwilligers met hamers en zagen waren klaar voor een gezellige week timmeren, met als thema: dorp/stad.
Om 10:00 sloeg wethouder van Leeuwen de eerste paal in de grond als startsein en direct renden de kinderen het terrein op. Op zoek naar een mooie plek en het mooiste hout. Ideeën genoeg, van kerk tot café en de eerste vormen werden al zichtbaar.

De organisatie kijkt terug op geslaagde dagen. “Dit was de derde editie en het moment dat al die hamers tegelijk tikken en je zoveel blije gezichten ziet rondlopen is het allermooist. Dat is waar we het elk jaar voor doen. En een beloning voor alle voorbereidingen”, aldus de organisatie.

Op de eerste dag is er al zo hard gewerkt dat enkele hamers al gesneuveld zijn. Naast het timmeren kleedden de kinderen op donderdag hun bouwwerk aan met bijvoorbeeld een vlag of gordijnen en donderdagavond was er het kijkmoment. Ook was er een jury, want wie gaat vandaag de Gouden Hamer winnen?

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.