Home / / Subsidie energiebesparing eigen huis

Subsidie energiebesparing eigen huis

DALFSEN – Naar verwachting gaat de subsidieregeling energiebesparing eigen huis weer open voor eigenaar en bewoner. De publicatie in de Staatscourant zal vermoedelijk eind augustus zijn. Vanaf deze publicatiedatum kunnen eigenaren en bewoners de betreffende subsidie aanvragen. Om in aanmerking te komen voor de subsidie SEEH, dienen er minimaal twee grote energiebesparende isolatiemaatregelen in de eigen bestaande koopwoning uitgevoerd en betaald te worden. Voorwaarde is ook dat de aanvrager zowel de eigenaar als de bewoner van de woning is en niet eerder SEEH subsidie ontving.

Meer informatie is te vinden op: www.rvo.nl

Lees ook

Oud papier voor De Broederband

BEERZERVELD – Iedere eerste zaterdag van de maand zamelt de Broederband uit Beerzerveld oud papier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.