Stimuleringsprijs voor initiatief in Flevoland en Overijssel

Ambassadeur Hans Martijn Ostendorp roept organisaties op voorbeeld te zijn voor anderen

REGIO – Eind 2019 wordt de Doemee-award 2019 uitgereikt. Een stimuleringsprijs van 500 euro voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief in de regio Flevoland of Overijssel inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. Hans Martijn Ostendorp, directeur van Betaald Voetbal De Graafschap, is ambassadeur van de Doemee-award 2019. Hij roept organisaties op een voorbeeld te zijn voor anderen en hun initiatieven in te zenden via www.doemee-award.nl.

De Doemee-award is een initiatief van MEE en wordt in samenwerking met (lokale) partners uitgereikt. Met de award worden personen of organisaties die ervoor zorgen dat mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt in staat zijn maximaal mee te doen in het zonnetje gezet. Hans Martijn Ostendorp voelt zich als individu en als directeur van De Graafschap verantwoordelijk voor een samenleving waarin we allemaal kunnen meedoen. “Niemand laat bewust mensen aan de kant staan, maar tegelijkertijd zijn we ons er niet altijd van bewust als er wél mensen aan de kant blijven staan. Daar moeten we onze ogen voor openhouden, we moeten omzien naar elkaar. Er is niets zo erg voor mensen als niet mee kunnen doen”, zegt Hans Martijn Ostendorp.

Initiatieven delen en inzenden

Volgens de directeur van De Graafschap zijn er om ons heen gelukkig veel inspirerende voorbeelden te vinden van mensen en organisaties die ervoor zorgen dat iedereen kan meedoen. “Zij vinden wat ze doen heel gewoon. Ze zouden daarover nooit hoog van de toren blazen. Ik zou ze willen aanmoedigen om het vooral gewoon te blijven vinden en die bescheidenheid te behouden. Tegelijkertijd hoop ik dat dit soort mensen en organisaties een voorbeeld durven te zijn voor anderen. Want juist hun voorbeelden en succesverhalen hebben we nodig om andere mensen en organisaties te stimuleren en inspireren.” Een initiatief inzenden voor de Doemee-award 2019 kan tot 1 oktober via www.doemee-award.nl. De winnaar wordt eind dit jaar tijdens een feestelijke uitreiking bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie op www.doemee-award.nl of neem contact op met MEE via 088-633 0 633.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.