Sport- en Ondernemersdag Ommer Bissingh

OMMEN – Woensdag 17 juli staat de Ommer Bissingh in het teken van sport en ondernemen. Mis deze dag boordevol leuke activiteiten niet!

Jong en oud kan meedoen aan tal van sportactiviteiten, zoals beachvolleybal, voetbal, lasergamen en nog veel meer. Deelname is geheel gratis! Ook worden er leuke demonstraties gehouden door verschillende clubs uit Ommen. ’s Avonds vanaf 21.00 uur gaat het programma door met livemuziek.

Ondernemersdag

De Ondernemersdag wordt georganiseerd door OVO, in samenwerking met de Omer Bissingh Evenementen. De OVO is de Ondernemersvereniging Ommen met 112 leden. Elk jaar willen enkele leden laten zien wat ze allemaal in hun mars hebben. Trots op hun bedrijf en medewerkers presenteren zij hun bedrijf, vakmanschap en diensten op het Kerkplein tussen 10.00 en 17.00 uur.

De Dunnewind Groep zal de allernieuwste Tatra vrachtwagen laten zien, een bijzondere sensatie in het zandvervoer. Ook is er aandacht voor zonnepanelen en warmtepompen, worden bezoekers bijgepraat over alle nieuwe ontwikkelingen in de computer en telefoniewereld en is er een presentatie van de brandweer en 3D-Tripping. In één dag een nieuw plafond? De heren van Plameco vertellen bezoekers er alles over.
Voor de kleintjes is er een springkussen.

Het geheel wordt omlijst door de band Eastman Company.

Foto: Harry Kruiper

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.