Spectaculaire opening Grand Café de Viersprong

NIEUWLEUSEN – Na enkele maanden van voorbereiden is het zover, op 13 juli 2019 wordt Grand Café de Viersprong in Nieuwleusen heropend door Iris Buursema en Harrold Bril. Deze opening gaat uiteraard niet onopgemerkt voorbij. De hele namiddag en avond staan in het teken van de opening, zo is er de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid assortiment en is er ’s avonds een afterparty in de Trommelzaal en café Kareltje.

Op 1 juli is het nieuwe team achter de Viersprong van start gegaan met de verbouwing, waardoor het nieuwe concept volledig tot zijn recht zal komen. Bij Grand Café de Viersprong kan straks genoten worden van een overheerlijk culinair assortiment, men kan samenkomen en genieten van entertainment. Ook tijdens de opening staat dit alles centraal.

Alle belangstellenden worden van harte uitgenodigd om de officiële opening bij te wonen, welke om 16:30 uur wordt verricht door wethouder André Schuurman. Aansluitend kan genoten worden van een hapje en een drankje op het grote terras. Vanaf 17:30 uur is er de mogelijkheid om te dineren en de dag wordt afgesloten met een afterparty in de Trommelzaal en café Kareltje. Wie wil genieten van een overheerlijk diner, kan zich aanmelden via info@grandcafedeviersprong.nl. Voor meer informatie, houd de Facebookpagina in de gaten of bezoek de website: www.grandcafedeviersprong.nl/

Fotograaf: Marcel van Saltbommel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.