Home / / Snikhete tweede Blauwe Bogen dag
.

Snikhete tweede Blauwe Bogen dag

DALFSEN – ‘Warm hé’ was een veelgehoorde opmerking tijdens de tweede Blauwe Bogen dag in Dalfsen. Een van de medewerkster van organisatiebureau Apeldoorn 2000 deed een rondje langs de goed bezette marktkramen. “Ondanks de warmte toch een zeer goede opkomst”, was haar reactie. ”De Dalfser braderie staat goed aangeschreven, daar komen de standhouders graag naar toe. Samen met Ondernemend Dalfsen hebben we wel de tijden enigszins aangepast.”

De vier zomerse vrijdagen hebben elk een ander thema. Afgelopen vrijdag was het ‘Boerendag’. Rode draad die dag was onder andere de kleedjesmarkt, de rommelmarkt en uiteraard de braderie. Rond de Grote Kerk stonden diverse oude tractoren en landbouwwerktuigen ter bezichtiging. Op de parkeerplaats bij de RK Kerk was een gezellige kermis opgesteld.

In verband met de tropische temperaturen had de organisaties wel enkele maatregelen genomen. De tijden van de braderie waren aangepast, het shantykoor trad niet op en ook het kleinvee werd tijdens de Boerendag niet geshowd. ‘s Avonds waren er bij horecagelegenheden spetterende optredens van Rainson, Blackwater Peppershake en Rene Froger Act en Melrose.

Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Ommen int geen marktgelden en precariorechten over 2021

OMMEN – De gemeente Ommen heeft besloten de marktgelden en precariorechten over het gehele jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.