Snikhete tweede Blauwe Bogen dag

.

DALFSEN – ‘Warm hé’ was een veelgehoorde opmerking tijdens de tweede Blauwe Bogen dag in Dalfsen. Een van de medewerkster van organisatiebureau Apeldoorn 2000 deed een rondje langs de goed bezette marktkramen. “Ondanks de warmte toch een zeer goede opkomst”, was haar reactie. ”De Dalfser braderie staat goed aangeschreven, daar komen de standhouders graag naar toe. Samen met Ondernemend Dalfsen hebben we wel de tijden enigszins aangepast.”

De vier zomerse vrijdagen hebben elk een ander thema. Afgelopen vrijdag was het ‘Boerendag’. Rode draad die dag was onder andere de kleedjesmarkt, de rommelmarkt en uiteraard de braderie. Rond de Grote Kerk stonden diverse oude tractoren en landbouwwerktuigen ter bezichtiging. Op de parkeerplaats bij de RK Kerk was een gezellige kermis opgesteld.

In verband met de tropische temperaturen had de organisaties wel enkele maatregelen genomen. De tijden van de braderie waren aangepast, het shantykoor trad niet op en ook het kleinvee werd tijdens de Boerendag niet geshowd. ’s Avonds waren er bij horecagelegenheden spetterende optredens van Rainson, Blackwater Peppershake en Rene Froger Act en Melrose.

Foto: Evert Jan Goos

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.