Slagwerkers Polyhymnia behalen vijfde plaats op EK

LEMELERVELD/RASTEDE – De slagwerkgroep van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld heeft afgelopen weekend de vijfde plaats behaald tijdens het open Europees kampioenschap in Rastede (Duitsland).

De slagwerkers kwamen als laatste uit in de poule en konden tijdens het kampioenschap al zien dat de tegenstanders goed voor de dag kwamen. De 79.33 punten hebben ervoor gezorgd dat de slagwerkers als vijfde zijn geëindigd in de poule.

De kwaliteit van de concurrenten was dit jaar van dusdanig niveau dat de slagwerkers genoegen moesten nemen met dit resultaat. De show verliep goed waardoor de slagwerkers met enkele positief kritische noten huiswaarts zijn gegaan.

Het mooiste compliment was dat één van de juryleden de jongste talenten, Nina en Ian, een welverdiende pluim gaf. De slagwerkgroep bedankt de meegereisde supporters en kijkt bovenal terug op een gezellig weekend.

Foto: Hans Heerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.