Rollatorwandelen in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – In Nieuwleusen wordt dinsdag 6 augustus weer een rollatorwandeling gehouden. Er wordt om 14.00 uur vanaf de Olmen gestart.

Twee vrijwilligers hebben een leuke wandeling bedacht voor mensen die, met behulp van een rollator, beter mobiel zijn. Doorgaans nemen 4 á 5 mensen met veel plezier deel aan deze wandelingen. Er kunnen meer mensen meedoen. Wandelen is goed voor de gezondheid en de ervaring is dat wandelen met meer mensen tegelijk heel gezellig is.

Ook is de fysiotherapie aanwezig om de nieuwe deelnemers advies te geven over houding en combinatie tot afstelling van de rollator. De wandelingen worden eens per 14 dagen georganiseerd op de dinsdagmiddag. Aanmelden is niet nodig. Wie er op dat moment is, loopt gewoon mee. Na afloop drinken de mensen in de Olmen nog een kopje koffie of thee en wordt er nog even nagepraat.

Deelname aan de wandeling is gratis, de consumptie na afloop is voor eigen rekening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.