Rock your Boots festival en Café De Herberg uit Ommen slaan de handen ineen

DEDEMSVAART/OMMEN – Op zaterdag 20 juli wordt het café van eigenaar en muziekliefhebber Hans van Lingen voor één dag naar het festivalterrein aan de Langewijk (naast de Plukon) in Dedemsvaart verplaatst.

Er staat van alles te gebeuren; er zijn bands en dj’s, een muziekbingo en nog veel meer! Het is die dag het gezelligste café van Nederland! Naast het café biedt het festival een fantastische line-up met voor elk wat wils. Tim Knol and the Bluegrass Boogiemen, The Grand East, Money & The Man, Switch Bones, Electric Hollers, Swamp Blues Revelation, Het Gezelschap, Tape Toy, Ralph de Jongh XXL en MY BABY zijn een kleine greep uit het programma.

Wouter Klomp en Ronald Kuilder, de organisatoren van het festival, zijn supertrots op deze grote namen. Hoofdact MY BABY staat dit festivalseizoen alleen maar op grote festivals als North Sea Jazz, Lowlands, Glastonbury, én dus ook op Rock Your Boots. “Dan ben je wel heel blij en trots, als je de naam van jouw festival naast festivals van zo’n kaliber ziet staan,” aldus Ronald Kuilder. Ook Tim Knol and the Bluegrass Boogiemen en Ralph de Jongh XXL zijn top-acts. “We proberen mensen een betaalbaar festival aan te bieden met een gevarieerd programma,” vult Wouter Klomp aan. Ze willen terug naar het oude festivalgevoel. Dus bier en wijn voor een normale prijs en toiletten die gratis zijn. Ook over het vervoer is nagedacht. Er rijdt een pendelbus vanaf Dalfsen die stopt in Oudleusen, Ommen (op de Markt), Hardenberg en Slagharen. Na afloop rijdt deze over dezelfde plaatsen terug. Ook rijdt er na afloop van het festival een bus van Dedemsvaart naar het station in Zwolle met tussenstops in Balkbrug en Nieuwleusen.

Over de samenwerking met Hans van Lingen zeggen de mannen het volgende: “We zijn echte muziekliefhebbers net zoals Hans, dus een samenwerking lag voor de hand!” Hans heeft de vrije hand in het opstellen van het programma in zijn café op Rock Your Boots. “Succes gegarandeerd!“ zeggen de mannen uit Dedemsvaart.

Voor bezoekers uit Ommen, die graag met hun favoriete café willen meereizen naar Dedemsvaart op zaterdag 20 juli, liggen er vanaf nu een beperkte oplage hardcopy tickets in Café De Herberg! Kaarten voor de pendelbus en het festival kunnen besteld worden op de website van het festival: www.rockyourboots.nl. Daar is ook informatie over de opstapplaatsen van de pendelbussen te vinden.

Zie verder: www.opstapplaatsen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.