Home / / Recreatieve scootmobieltocht van Saam Welzijn

Recreatieve scootmobieltocht van Saam Welzijn

DALFSEN – Saam Welzijn houdt woensdag 17 juli de eerstvolgende maandelijkse recreatieve scootmobieltocht. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ te Dalfsen. Enthousiaste vrijwilligers hebben een mooie tocht uitgezet van 20 á 25 km. De vrijwilligers zijn allen gecertificeerd verkeersregelaar. Halverwege zal een koffie/thee-stop worden gehouden op een geschikte locatie.

Iedere scootmobielrijder is van harte welkom om deel te nemen aan deze tocht. Eigen bijdrage, voor koffie en organisatie, is 5 euro p.p. Opgave is wel verplicht. Dit kan tot maandag 15 juli bij Saam welzijn Dalfsen, tel.: 0529-793012 of email: j.geerts@saamwelzijn.nl . U dient bij opgave ook een telefoonnummer van een contactpersoon door te geven.

De overige data voor de maandelijkse tochten, die vanuit Dalfsen worden georganiseerd zijn woensdag 21 augustus en 18 september.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.