Home / / Oud papieractie van ABSD

Oud papieractie van ABSD

DALFSEN – De vrienden van seniorenbond ABSD houdt weer een oud papieractie in Dalfsen. Op 1, 2 en 3 augustus wordt het oud papier opgehaald. Zelf papier brengen kan vrijdag 2 augustus van 14.00 tot 16.30 uur en zaterdag 3 augustus van 9.00 tot 11.30 uur. In de Gerner Marke wordt papier gehaald op vrijdagmorgen 2 augustus, graag om 9.00 uur aan de weg zetten. De inzamelingslocatie is bij de Kerk aan de Polhaarweg in Dalfsen.

Lees ook

Het Kompas viert 100-jarig jubileum

NIEUWLEUSEN – Gerlof Smit, directeur van het Kompas onthulde vrijdagmiddag samen met burgemeester Erica van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.