Home / / Oud papieractie van ABSD

Oud papieractie van ABSD

DALFSEN – De vrienden van seniorenbond ABSD houdt weer een oud papieractie in Dalfsen. Op 1, 2 en 3 augustus wordt het oud papier opgehaald. Zelf papier brengen kan vrijdag 2 augustus van 14.00 tot 16.30 uur en zaterdag 3 augustus van 9.00 tot 11.30 uur. In de Gerner Marke wordt papier gehaald op vrijdagmorgen 2 augustus, graag om 9.00 uur aan de weg zetten. De inzamelingslocatie is bij de Kerk aan de Polhaarweg in Dalfsen.

Lees ook

Het is tijd om (weer) in beweging te komen

(Advertorial) REGIO – Veel Nederlanders zijn door de coronacrisis minder gaan bewegen, ook in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.