Home / / Open-tuinweekenden in het Vechtdal

Open-tuinweekenden in het Vechtdal

REGIO – Op 3 en 4 augustus zijn er weer de Open-tuinweekenden in het Vechtdal.

Geïnspireerd door de verbondenheid met de Vecht en het Vechtdal hebben een aantal tuinen zich verenigd in Vechtdal-tuinen. Hiermee is een mooi en gevarieerd aanbod in zowel aanleg, beplanting, oppervlakte en sfeer ontstaan dat een bezoek waard is. Tuinen die op afspraak, apart en gecombineerd te bezoeken zijn stellen zich in het eerste weekend van augustus gezamenlijk open. Een mooie manier om het Vechtdal te verkennen en een kijkje in de tuinen te nemen. De te bezoeken tuinen zijn stroomafwaarts, Vechtetal-Garten en “Lubbers Goarn” in Laar (Dld), Jetske’s tuin in de Krim, Vijvertuinen van Ada Hofman in Loozen en Buitenplaats De Broekhuizen in Dalfsen. Tussen 10.00-17.00 uur is iedereen hartelijk welkom.

Meer informatie is te vinden op www.vechtdal-tuinen.nl

Lees ook

Rotary overhandigt cheque aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel

OMMEN – Tijdens de wekelijks online bijeenkomst van Rotary Ommen – Dedemsvaart is vorige week …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.