Open tafel bij Restaurant Madrid

HESSUM – Saam welzijn houdt vrijdag 5 juli in Restaurant Madrid aan de Tolhuisweg in Hessum weer een open tafel voor senioren en mensen die doorgaans alleen aan tafel zitten. De open tafel is er om samen met anderen van een warme maaltijd te genieten en het is tevens een gezellige onderbreking van de dag.

Vanaf 12.30 uur wordt de maaltijd opgediend. Deze bestaat uit soep en een hoofdgerecht. De maaltijd kost 10 euro, exclusief consumptie.
Voorafgaand aan de open tafel is er een ontmoetingsochtend. Hier is iedereen vanaf 10.00 uur welkom om samen een kopje koffie te drinken, een spelletje doen, een wandel- of fietstochtje maken. De koffie in de ochtend wordt aangeboden door Restaurant Madrid.

Aanmelden kan tot vrijdagochtend 5 juli bij Restaurant Madrid, tel.: 0529-458585 of Dhr. Roessink, tel.: 0529-471266.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.