Op stap bij landgoed De Horte

DALFSEN – Landschap Overijssel verzorgt zondagmiddag 28 juli een excursie in de serie ‘OpStap’ op buitenplaats De Horte in Dalfsen. Onder leiding van een landschapsgids wordt over het landgoed een prachtige wandeling gemaakt van ongeveer twee uur. Om 14.00 start de excursie op de parkeerplaats vooraan de Poppenallee 39 in Dalfsen.

De kosten bedragen 5 euro per volwassene en 2,50 euro per kind. Donateur van Landschap Overijssel of van één van de andere 12 Landschappen, nemen op vertoon van hun donateurspas gratis deel. Op 28 juli, 10 en 24 augustus vinden er ook excursies plaats op de Horte. Donateurs van Landschap Overijssel wandelen gratis mee. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie: www.landschapoverijssel.nl/opstap2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.