Ook dit jaar komt BARREL Food Truck Fest naar Ommen

.

OMMEN – Op 27 en 28 juli komt het BARREL Food Truck Fest weer naar De Voormars in Ommen; Een bonte en stoere verzameling van originele foodtrucks en mobiele keukens maken de lekkerste gerechten voor alle bezoekers.

BARREL is het foodtruck festival waar het je niet hoeft te ontbreken aan verrukkelijk streetfood, overheerlijke drankjes, lekkere beats en nog veel meer. Het event is gratis toegankelijk. De meeste trucks serveren streetfood, en dat in de breedste zin van het woord. Lekkere smoothies, hotdogs, burgers, healthy snacks, pizza’s, tortilla’s, churros, saté, pulled pork, maar ook koffie en ijs. Allerlei verschillende soorten snacks met liefde bereid. Naast de heerlijke hapjes en drankjes is er ook entertainment voor de kinderen. Er kan gezweefd worden in de zweefmolen, gedraaid in de draaimolen en gespeeld worden in de ballenbakken van Kiddy Fun!

Zaterdag 27 juli is het genieten tussen 13.00 uur tot 22.00 uur en op zondag 28 juli is het Barrel Food Truck Fest geopend van 13.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis.

Volg de laatste updates van BARREL Food Truck Fest op Twitter, Instagram en Facebook.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.