Ommer Bissingh opening op overvolle Markt

.

OMMEN – Seizoen 2019 van de Ommer Bissingh Evenementen, is maandag 8 juli ingeluid door burgemeester Hans Vroomen, geassisteerd door (op één na) alle voorzitters die de jubilerende stichting geleid hebben: Ab vd Berg, Jan Hoogendorp, Gosse van Elburg, Henk Kampman, Gerard Marsman en Dick Dunnwind de huidige voorzitter. Piet Kant moest helaas verstek laten gaan. Na SDG en het luiden van de eeuwenoude bel was het de beurt aan Willeke Alberti en Mart Hoogkamer voor een, in alle opzichten, bijzonder optreden. De stichting kijkt terug op een geweldige opening, niet in het minst door de inzet van zoveel vrijwilligers. Zij die het mogelijk hebben gemaakt dat de bewoners van de verzorgingstehuizen in Ommen en omgeving een onvergetelijke avond hebben beleefd.

Mega Kofferbakverkoop.

Op zaterdag 20 juli is de eerste kofferbakverkoop. Maximaal 150 voertuigen kunnen we plaatsten en je kunt je als je snel bent, nog aanmelden. Dat kan uitsluitend door te bellen of bericht te sturen naar Henk Dunnewind: 06-55106254. Zorg ervoor dat je het kenteken van de auto bij de hand hebt. Kosten? 10 euro per auto. Zo terugverdiend dus!

Kidsdag en The Voice of Ommen op 24 juli

Als het waait is het lastig fietsen, zeker tegen de wind in, maar meestal lukt het. Maar wat als fietsen de enige optie is en je alleen zó je eigen eten kan maken? Een ding is zeker. Met presentator Erik Volkers en TV-kok annex beroepschaoot Pierre Wind is het nooit meer rustig op het Kerkplein. Pierre Wind laat jullie achter zijn kokologische tekentafel kennis maken met verschillende smaken tijdens zijn hysterische KOOKWORKSHOPS. Dit wil je niet missen.

Voor iedereen die mee wil doen aan de kleedjesmarkt, kom op tijd! Vanaf 08.00 staan de vrijwilligers van de Ommer Bissingh klaar om iedereen naar de juiste plaats begeleiden. Aanmelden hoeft niet. Verder is er straattheater en kunnen de kinderen knutselen en spelen. Natuurlijk is er ook aandacht voor de in Ommen bekende actie Camo + Friends 4 SMA. Want wel eens een kleurplaat gezien van twee meter? Kom kleuren hier liggen er twee! Een stoere voor team Moos en een zoete voor team CATO. Doe je best want deze kleurplaten worden geveild. De opbrengst daarvan gaat naar het goede doel.

Je zou bijna vergeten dat de Voice Of Ommen al twee weken druk bezig is. In twee voorrondes hebben zich nu tien kandidaten geplaatst voor de grande finale op Kerkplein. Naar verwachting kunnen we rond 17.00 uur bekend maken wie de winnaar is van de 250 euro. ’s Avonds gaat het feest vanaf 21.00 uur gewoon verder met op de Markt: Starstruck. Meet your new favorite live act: drie muzikanten in de unieke combinatie van een band en een DJ show. Een vernieuwende live act met het beste van twee werelden! Op het Kerkplein kun je op het terras genieten van Rock en blues sensatie Ambush; de band rond zangeres Esther Haandrikman. Ook de Varsenerpoort wordt iedere woensdag omgetoverd tot dé locatie voor een gezellig gratis zomerfeestje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.