Home / / Officiele opening Outdoorpark NuNature

Officiele opening Outdoorpark NuNature

OMMEN – Op donderdag 4 juli vindt de officiële opening plaats van NuNature, een nieuw outdoorpark op Camping Besthmenerberg in Ommen.
Het outdoorpark bestaat uit drie verschillende outdoor arena’s. De klimbos arena is een uniek klimparcours hoog bovenin de bomen. Daarnaast is er een paintball arena. In de outdoor arena biedt NuNature diverse outdooractiviteiten om actief te kunnen genieten van de natuur. NuNature outdoor + events verzorgt buitenactiviteiten en events voor gezinnen en vriendengroepen maar ook voor bedrijven, scholen en verenigingen.

De officiële opening wordt verricht door de Ommer burgemeester H. Vroomen. Van 15.00 tot 18.00 uur zijn jong en oud welkom om zich na het officiële gedeelte te wagen aan het splinternieuwe klimparcours of naar de deelnemers te kijken onder het genot van een hapje en een drankje. De rest van de week wordt de opening van het park gevierd met twee spannende battles.

Meer informatie: www.nunature.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Vandaag ontving ik de aankondiging van het overlijden van één van mijn vriendinnetjes, nog van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.