Home / / Nieuwe dirigent B-slagwerkensemble SDG Ommen

Nieuwe dirigent B-slagwerkensemble SDG Ommen

OMMEN – Simon Haakmeester is vanaf komend seizoen de nieuwe dirigent van het B-slagwerkensemble van muziekvereniging Soli Deo Gloria (SDG) Ommen. Daarmee neemt hij het dirigeerstokje over van Roel Jan Jongsma. Simon Haakmeester staat sinds 1 januari 2018 ook voor het A-slagwerkensemble van de vereniging. De vereniging heeft in Simon Haakmeester een uitstekende dirigent en een waardige opvolger van Roel Jan Jongsma gevonden.

Na een goede samenwerking van ruim 12 jaar neemt de vereniging afscheid van Roel Jan Jongsma. Hij gaat een nieuwe uitdaging aan met een andere baan. Onder leiding van Roel Jan Jongsma wist het B-slagwerkensemble van SDG op zaterdag 22 juni in Doornspijk winnaar te worden van de Sla Je Slag Cup voor jeugdslagwerkgroepen.

Lees ook

Rotary overhandigt cheque aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel

OMMEN – Tijdens de wekelijks online bijeenkomst van Rotary Ommen – Dedemsvaart is vorige week …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.