Centrum Ommen in Franse sferen tijdens Montmartre

OMMEN – Tijdens de Montmartre dagen presenteren regionale en plaatselijke kunstenaars zich rond de kerk in het hart van Ommen. Afgelopen zondag vond de tweede editie plaats. Mede dankzij het prima zomerweer trok het evenement deze keer redelijk veel publieke belangstelling.

Tijdens Montmartre zijn de meeste kunstenaars aan het werk. Zij gunnen de bezoekers zo een kijkje in de keuken van ‘hun’ kunst en bieden de mogelijkheid om de kunstwerken te bekijken, te bespreken of aan te schaffen.

De eerstvolgende Montmartre wordt zondag 11 augustus gehouden. De kunstenaars zijn tussen 13.00 en 17.00 uur aan het werk op het Kerkplein.

Foto: Leo van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.