Met het vliegtuig op de koffie bij pa en ma

DALFSEN – Als je een kop koffie wilt drinken bij je ouders pak je de fiets, auto of eventueel de trein. Erica Goos echter pakte afgelopen weekeinde samen met haar man even het vliegtuig. Och, het is uiteindelijk maar ruim een uur vliegen van onze woonplaats Hövelhof bij Paderborn en vliegveld Oerlinghausen naar de woonplaats van mijn ouders in Dalfsen”, aldus Erica.

“Wij vliegen regelmatig, af en toe even naar de eilanden maar meestal blijven we in de buurt van onze woonplaats, maar naar Dalfsen, mijn geboorteplaats, leek ons ook wel een keer leuk. Wij hebben contact gezocht met Aero Club Salland in Lemelerveld met het verzoek om te mogen landen.Dat was geen enkele probleem. Als men namelijk de grens overgaat,moet men eerst wel enkele  formaliteiten verrichten. Aero Club Salland in Lemelerveld is namelijk meer gericht op zweefvliegen dan op gemotoriseerd vliegverkeer. We hebben ons een dag ervoor keurig gemeld en werden allervriendelijkst op het vliegveld in Lemelerveld ontvangen. De zweefvliegactiviteiten werden zelf even voor ons stil gelegd. Wij hadden pa en ma een week eerder willen verrassen met Vaderdag maar toen was de storm te heftig. Afgelopen zaterdag waren de weersomstandigheden gunstiger en we zijn toen gelijk ook maar een nachtje blijven slapen”, zegt Erica lachend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.