Medailles voor deelnemers Datrion

DALFSEN – De deelnemers van Datrion hebben afgelopen vrijdag hun medaille in ontvangst genomen op het Raadshuisplein in Dalfsen.

De Datrion is al jaren een traditie in juni en bestaat uit drie sportieve onderdelen: wandelen, fietsen en zwemmen. Om een medaille te halen moeten de deelnemers alle onderdelen in een of meerdere dagen volbrengen.

Allereerst kregen de allerjongsten een medaille. Kleuters konden net als vorig jaar meedoen met de KabouterDatrion. Na de kabouters kregen de rest van de deelnemers in medaille. Burgemeester Erica van Lenthe mocht deelde manderijnen uit en waande zich een beetje een popster. Veel kinderen wilden maar al te graag met de nieuwe burgemeester van Dalfsen op de foto!

Foto: Cynthia Vos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.