Legofestijn Bouwblokjes komt met XL Lego blokken

HARDENBERG – Het lego- en kinderfestijn Bouwblokjes breidt dit jaar uit met nieuwe activiteiten, zoals XL Legoblokken om mee te bouwen. Het tweedaagse event vindt traditiegetrouw plaats in de zomervakantie: dit jaar op zaterdag 3 en zondag 4 augustus in Evenementenhal Hardenberg, het tweede weekend van de bouwvak in Noord- en Oost-Nederland. Bouwblokjes in Evenementenhal Hardenberg is één van de drukstbezochte lego-evenementen in Nederland met ieder jaar duizenden bezoekers.

Naast de XL Lego bouwblokken zijn ook weer kermisattracties toegevoegd aan het activiteitenaanbod. Ook is er een schminker aanwezig en glittertattoos. Eerder werd al bekend dat in samenwerking met Stichting Het Bouwblokje er weer een grote legomarkt met verkoop en demonstraties van lego is. Ook zijn er imposante en bijzondere legocreaties te zien die gebouwd zijn door legofans. Verder zijn er tal van andere activiteiten, zoals een bioscoop waar legofilms te zien zijn, springkussens waarbij ook één springkussen geheel in lego-stijl is, racebaan voor bestuurbare auto’s, een bouwhoek en een lego game-unit.

Ook breidt Bouwblokjes dit jaar uit met animal riding, waarbij kinderen kunnen pony rijden op ‘pluche’ berijdbare paardjes. Ook nieuw is het midgetgolfparcours met negen holes, een kleurhoek en lachspiegels. “Door al deze toevoegingen verwachten we opnieuw duizenden bezoekers te mogen verwelkomen. Voor veel gezinnen is Bouwblokjes een vaste prik geworden in hun zomervakantie. Daarbij zitten ook veel toeristen die op één van de verschillende campings in de regio verblijven. Mede hierdoor is Bouwblokjes één van de grootste lego-evenementen van Nederland”, zegt Renée Reinders namens Evenementenhal Hardenberg.

Openingstijden Bouwblokjes 2019
Het lego- en kinderfestijn Bouwblokjes is op zaterdag 3 en zondag 4 augustus te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. Bezoekers kunnen online hun ticket kopen voor 5 euro, aan de kassa kost een kaartje 6 euro. Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Ook het parkeren is voor alle bezoekers gratis.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.