Home / / Leerlingen ‘De Kardoen’ en ‘De Triangel’ geslaagd voor EHBO

Leerlingen ‘De Kardoen’ en ‘De Triangel’ geslaagd voor EHBO

OMMEN – Alle leerlingen van beide groepen 8 van CBS ’De Kardoen’ uit Ommen zijn op donderdagmiddag 27 juni voor hun EHBO-cursus ‘EHBO leer je zo!’ geslaagd. Op vrijdagmiddag 5 juli slaagden alle leerlingen van de combinatiegroep 7-8 van basisschool PCB ‘De Triangel’ uit Witharen voor dezelfde EHBO-cursus.

De afgelopen drie maanden hebben de leerlingen van beide scholen de EHBO-cursus ‘EHBO leer je zo!’ van Het Rode Kruis Ommen gevolgd. De leerlingen hebben onder leiding van instructrice Marja Ekkel en instructeur Jan Berenst praktijk- en theorielessen gevolgd en verschillende EHBO-vaardigheden geoefend. Tijdens de ‘examenmiddag’ mochten ze laten zien dat ze de geoefende EHBO-vaardigheden beheersten.

De EHBO-cursus ‘EHBO leer je zo!’ is een EHBO-cursus van Het Nederlandse Rode Kruis voor leerlingen van het basisonderwijs. Rode Kruis Ommen promoot deze EHBO-cursus op de basisscholen binnen de gemeente Ommen.

Lees ook

‘Het zijn mensen die aan hun lot worden overgelaten’

Lopen voor nieuwe kansen DALFSEN – “Je zult maar op de verkeerde plek geboren worden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.