Leerlingen ‘De Kardoen’ en ‘De Triangel’ geslaagd voor EHBO

OMMEN – Alle leerlingen van beide groepen 8 van CBS ’De Kardoen’ uit Ommen zijn op donderdagmiddag 27 juni voor hun EHBO-cursus ‘EHBO leer je zo!’ geslaagd. Op vrijdagmiddag 5 juli slaagden alle leerlingen van de combinatiegroep 7-8 van basisschool PCB ‘De Triangel’ uit Witharen voor dezelfde EHBO-cursus.

De afgelopen drie maanden hebben de leerlingen van beide scholen de EHBO-cursus ‘EHBO leer je zo!’ van Het Rode Kruis Ommen gevolgd. De leerlingen hebben onder leiding van instructrice Marja Ekkel en instructeur Jan Berenst praktijk- en theorielessen gevolgd en verschillende EHBO-vaardigheden geoefend. Tijdens de ‘examenmiddag’ mochten ze laten zien dat ze de geoefende EHBO-vaardigheden beheersten.

De EHBO-cursus ‘EHBO leer je zo!’ is een EHBO-cursus van Het Nederlandse Rode Kruis voor leerlingen van het basisonderwijs. Rode Kruis Ommen promoot deze EHBO-cursus op de basisscholen binnen de gemeente Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.