Kerken open tijdens de Bissinghdagen in Ommen

OMMEN – De werkgroep Kerken-open organiseert ook dit jaar weer de openstelling van de Hervormde kerk op het Kerkplein in Ommen. De kerk is open van 11.30 uur tot 13.30 uur. De ontmoetingsdiensten zijn op die dagen van 12.00 uur tot 12.30 uur. Ook dit jaar werken voorgangers en organisten van de organiserende kerken mee.

Het thema is: ‘Spiegels, Kijk naar jezelf’

Op 17 juli gaat Ds. Coby de Haan voor en de organist is Klaas Schaap; op 24 juli verzorgt Pastor Joop Butti de dienst en begeleidt Willemien Gerritsen de gemeentezang; op 31 juli zal mevrouw Gera Mateman de dienst leiden en wordt het orgel bespeeld door Ad Huetink; Ds. Kees van Dijk gaat voor op 7 augustus en dan wordt er gezongen onder leiding van Frans Dijkstra; de laatste Kerk-open-dag is op 14 augustus; de ontmoetingsdienst wordt dan geleid door Ds. Karel Hazeleger en ook deze keer wordt het orgel bespeeld door Frans Dijkstra;

De werkgroep is verheugd en dankbaar dat er ieder jaar voorgangers en organisten meewerken aan de ontmoetingsdienst tijdens de Bissingh. Maar ook de vrijwilligers verlenen hun medewerking steeds van harte: “Zo kan er een moment van rust en overdenking in de kerk plaatsvinden tijdens de vrolijke en gezellige drukke Bissinghdagen in Ommen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.