Home / / ‘Joh. de Heer Samenzang’ in de W.H. Zwart Hal

‘Joh. de Heer Samenzang’ in de W.H. Zwart Hal

LEMELERVELD – Op zaterdag 27 juli is er een ‘Joh. de Heer Samenzang’ avond in de Willem Hendrik Zwart Hal.

We kennen ze allemaal, Joh. de Heer liederen die door hun eenvoud ons recht in het hart weten te raken. Heerlijk zingen, uit volle borst. Daarnaast kan geluisterd worden naar het prachtige orgelspel van Ad Huetink. Er staan o.a. de volgende orgelsolo’s o het programma: Fantasie Op bergen en in dalen (W.H. Zwart), Cantilena (J. Rheinberger), Heinzelmännchens Wachtparade (K. Noack) en Allegretto grazioso (B. Tours). Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te zingen!

Er kan telefonisch gereserveerd worden via: 0572-371838 (Huetink) of via: 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl.

De aanvang is om 20.00 in de W.H. Zwart Hal, Grensweg 17 in Lemelerveld. De entree bedraagt 10 euro p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 12 jr. hebben gratis toegang. De netto-opbrengst komt ten goede aan: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem.

Lees ook

Vecht kan de toorn van Pluvius nauwelijks aan

OMMEN – Nog geen week geleden was de Vecht een braaf kabbelend riviertje. Het gekanaliseerde …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.