Oude Trekker en Motoren Vereniging viert lustrum ook in Dalfsen

DALFSEN – De vereniging OTMV (Oude Trekker en Motoren Vereniging) bestaat dit jaar 40 jaar. De afdeling Overijssel viert dit lustrum zaterdag 14 september samen met de open monumentendagen. In Overijssel zijn dan groepen historische trekkers en machines te bezichtigen op verschillende locaties.

Ook dit 40-jarig OTMV lustrum wordt in Dalfsen op 14 september gevierd, van 9.30 -16.00 uur. Op die dag zijn er verschillende activiteiten onder andere Proef Dalfsen, open monumentendag en de Dutch Hereford keuring.
Het OTMV lustrum in Dalfsen wordt samen met de jaarlijkse Dutch Hereford keuring gehouden. Locatie is de Vechtkamperallee, gelegen tussen het oude station en Huize den Berg.

Voor dit OTMV lustrum wil de organisatie graag vooraf weten hoeveel oldtimer trekkers en machines deelnemen. Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen wordt een lijst op volgorde van inschrijving gehanteerd.

Leden en/of andere Dalfsenaren die in het bezit zijn van een oldtimer trekker of machine tot en met bouwjaar 1980 kunnen zich inschrijven tot 1 september. Contactpersonen zijn Johan van Dorth (06-11065122) en Gerrit Paarhuis (06-24421167).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.