Inloopbijeenkomst schetsontwerpen voorplein gemeentehuis Dalfsen

DALFSEN – Op woensdag 10 juli zijn inwoners van de gemeente Dalfsen van harte welkom bij de inloopbijeenkomst om de schetsontwerpen van het voorplein van het gemeentehuis in Dalfsen te bekijken. Dit is mogelijk tussen 18.00-20.00 uur op het gemeentehuis in Dalfsen. Opgave vooraf is niet nodig.

Denk mee

Tijdens de inloopbijeenkomst worden de schetsontwerpen van het voorplein getoond. Inwoners krijgen hierbij de gelegenheid om vragen te stellen of ideeën door te geven. Naar aanleiding van deze inloopbijeenkomst worden de ontwerpen definitief gemaakt en in september voorgelegd aan de gemeenteraad.

Aanpassing voorplein gemeentehuis Dalfsen

Het voorplein van het gemeentehuis wordt aangepakt, omdat het niet meer voldoet aan de gestelde eisen, de kwaliteit van het plein in het geding is en de inrichting van het plein verbeterd kan worden. Naar aanleiding hiervan heeft het college van B&W besloten het voorplein van het gemeentehuis aan te pakken. Meer informatie is te vinden op dalfsenvoorplein

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.