Indeling Dalfser amateurvoetbalclubs seizoen 2019/2020

DALFSEN – Afgelopen week maakte de KNVB de indeling bekend voor onder andere de zes Dalfser amateurvoetbalclubs.

Voor ASC’62 verandert de indeling niet veel. Nieuw is dat enkele Veluwse clubs bij ASC’62 zijn ingedeeld. Door de promotie van s.v. Dalfsen speelt de ploeg van Jacob Grooten voor het eerst in haar bestaan in de eerste klasse.
Dalfsen trekt opnieuw richting het Noorden. Lemelerveld liep promotie mis en speelt wederom in de tweede klasse K Noord. Nieuwleusen ontmoet weer vele oude bekenden in de derde klasse zaterdag Noord. USV is ingedeeld in de 3e klasse zondag Noord en ontmoet een aantal nieuwe tegenstanders. Hoonhorst werd afgelopen seizoen overtuigend kampioen en speelt komende seizoen weer in Oost, 4e klasse G, met veel bekende tegenstander.

De volledige indeling is als volgt: Zaterdag 2e klasse H Oost: ASC’62- B.Quick’28 – Den Ham – Enter Vooruit – Hulzense Boys – IJVV – Owios’61 – PH Almelo- Quick 20- Sparta Enschede – VSCO 61 – Vr. Boys en WVF. Zondag 1e klasse F Noord: Sv. Dalfsen – TVC’28 ( Tubbergen) – GAVC ( Grou ) – GOMOS ( Norg) – GRC Groningen – v.v. Heerenveen – Hoogezand – Noordster ( Dwingelo) – Roden – Sc Stadspark (Groningen) – SVBO ( Barger-Oostveld) – v.v. SWZ ( Sneek) – VKW ( Westerbork) en WVV ( Winschoten). Zondag 2e klasse K Noord Lemelerveld – Beilen – DTD ( De Trije Doarpen Cronjum) – Dedemsvaart – Drachten – EMMS – Heerde – Jubbega – Frisia 1883 LAC ( Leeuwarden) LSC 1890 ( Sneek) – Oerterp ( Ureterp) – c.s. Emmeloord – VENO ( Vollenhove) en Zuidwolde. Zondag 4e klasse G Oost: Hoonhorst – ABS – Broekland – DAVO – s.v. Enter – ULU Spor – Haarle – Heeten – Holten – SDOL – v.v. Nieuw Heeten en s.v. Zwolle. Zaterdag 3e klasse D Noord: Nieuwleusen – Achilles 1894 – Avereest – BSVV ( Bovensmilde) – CSVC ( Coevorden) – Klazienaveen – Fit Boys – Hardenberg – Hollandscheveld – Hoogeveen -Lutten – SCD – SVN en ZZVV ( Zuidwolde). Zondag 3e klasse D Noord: voor USV ziet het landschap met tegenstanders er flink anders uit. USV treft maar liefst acht andere ploegen, waaronder drie degradanten uit de 2e klasse en 3 promovendi uit de 4e klasse.

Verder zijn nog eens twee ploegen overgeheveld vanuit een andere 3e klasse. Waarvan LEO uit Loon bij Assen een verrassende nieuwkomer is. Dit betekent dat 5 ploegen uit de hoek bij Heerenveen zijn overgeplaatst naar de 3e klasse A. Gorredijk. THOR, Read Swart, Mildam en Renado zoeken het hogerop richting Leeuwarden. De tegenstanders van USV zijn: Asser Boys (gedegradeerd uit de 2e klasse)- DIO Oosterwolde (4e in 3D) – Dwingeloo (2e in 3D) – FC Assen (gedegradeerd uit de 2e klasse) – Oldemarkt (5e in 3D) – LEO uit Loon (9e in 3B) – Oldeholtpade (8e in 3D) – Oranje Zwart uit Wanneperveen (kampioen 4e klasse) – Pesse (gepromoveerd uit de 4e klasse) – Ruinen (11e in 3C) – Trinitas uit Boijl (7e in 3D) – Olyphia uit Noordwolde (gedegradeerd uit de 2e klasse) en Steenwijk (gepromoveerd uit de 4e klasse).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.