Het Paviljoen maakt de Markt in Ommen compleet

OMMEN – Vorige week is het Paviljoen aan de Vecht in Ommen officieel geopend. Het moderne glazen pand aan de Vecht maakt het “Horecaplein” van Ommen compleet. Het terras biedt uitzicht op zowel de Vecht als het centrum van Ommen waardoor er altijd iets te zien is.

Niet alleen de ligging van het Paviljoen aan de Vecht, ook de menukaart maken het een uniek concept. Gerechten met het formaat van een voor- of tussengerecht zorgen ervoor dat een meerdere gangen menu, je verschillende verrassende smaken laat ontdekken. Eigenaar Erik van Faassen, ook eigenaar van Puik en de Bowlingboerderij in Nijverdal zet zo zijn 2e horecagelegenheid neer in Ommen.

Zie www.paviljoenaandevecht.nl voor het menu, openingstijden en meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.