Het Living Village Festival beleeft drukste editie ooit!

  DALFSEN – Het grootste alternatieve festival van Overijssel heeft weer plaatsgevonden. Van 19 t/m 23 juni verzamelden er naar schatting 3.000 bezoekers zich op het experimentele evenement in Dalfsen. Met heerlijk weer, meer dan 150 workshops, veel lezingen en 2 grote muziekpodia kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagde editie en was het tot nu toe de drukste ooit. De locatie, het concept en de sfeer maken het uniek en hierdoor lijkt dit nieuwe festival een pareltje in de maak.

  Waar het festival woensdag en donderdag vooral bestond uit lokale en regionale bezoekers, (o.a. door de Dalfserdag), kreeg Dalfsen in het weekend een heus (inter)nationale tint. Bezoekers, bands en vrijwilligers uit zo’n 27 landen kwamen samen tot een uitbundige samensmelting van culturen en gewoontes. Diepgaand door de spiritualiteit en kennisdeling op de Temple Grounds en Off Grid area, feestelijk op de grote podia van de Colored Monkeys (live bands) en de Machine Elves (elektronisch). De Nightwatch bar maakte het met zijn eigen chill out af!

  Naast de vaste programmering was er ook nog veel theater en spektakel in de vorm van uitvindingen. Met grote vuurshows, ceremoniële ​drumcircles en unieke mogelijkheden voor kinderen (o.a. voedselbos, zeep maken etc.) blijkt de samensmelting te zorgen voor openheid, relaxedheid en zorgeloosheid. Het zou dus zomaar zijn dat je hier een keer heen gaat en vrienden voor het leven maakt!

  ​www.livingvillage.nl

  Foto: Cesco Photography

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.