Herstelwerkzaamheden fontein Waterfront

Ondanks het prachtige weer kunnen bezoekers van Dalfsen helaas nog niet genieten van het waterfeest van de fontein in het Waterfront. Er blijken namelijk een aantal mozaïektegels los te liggen. Vanwege de veiligheid heeft de gemeente besloten om de fontein niet in werking te zetten.

Kinderen kunnen zich verwonden aan de losliggende tegeltjes. Na onderzoek van en in overleg met Mozenzi Art & Design is onlangs gestart met herstelwerkzaamheden. De verwachting is dat de werkzaamheden in de eerste week van juli afgerond zijn en de lijm voldoende uitgehard is. Vervolgens kan de fontein aan.

Wethouder Van Leeuwen is blij dat er gewerkt wordt aan een oplossing: “Om zo snel mogelijk weer van de fontein te kunnen genieten wordt de vloer nu eerst gerepareerd. Voor de lange termijn wordt in overleg met Mozenzi Art & Design een duurzame oplossing gezocht. Daarover zijn we nog in gesprek.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.