Home / / Herstelwerkzaamheden fontein Waterfront

Herstelwerkzaamheden fontein Waterfront

Ondanks het prachtige weer kunnen bezoekers van Dalfsen helaas nog niet genieten van het waterfeest van de fontein in het Waterfront. Er blijken namelijk een aantal mozaïektegels los te liggen. Vanwege de veiligheid heeft de gemeente besloten om de fontein niet in werking te zetten.

Kinderen kunnen zich verwonden aan de losliggende tegeltjes. Na onderzoek van en in overleg met Mozenzi Art & Design is onlangs gestart met herstelwerkzaamheden. De verwachting is dat de werkzaamheden in de eerste week van juli afgerond zijn en de lijm voldoende uitgehard is. Vervolgens kan de fontein aan.

Wethouder Van Leeuwen is blij dat er gewerkt wordt aan een oplossing: “Om zo snel mogelijk weer van de fontein te kunnen genieten wordt de vloer nu eerst gerepareerd. Voor de lange termijn wordt in overleg met Mozenzi Art & Design een duurzame oplossing gezocht. Daarover zijn we nog in gesprek.”

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.