Grand Café de Viersprong in Nieuwleusen officieel geopend

NIEUWLEUSEN – Met het doorknippen van het lint door wethouder André Schuurman van de gemeente Dalfsen, werd het Grand Café de Viersprong in Nieuwleusen afgelopen zaterdagmiddag officieel geopend.

“Wij als gemeente proberen er alles aan te doen om een goed ondernemers klimaat te creëren”, zegt wethouder Schuurman. “Daarom ben ik erg blij dat deze jonge ondernemers het aandurven om op deze prachtige locatie deze onderneming te runnen.”

Begin juli ging een team hard aan de slag met de verbouwing en er ontstond een kleine metamorfose. Nu is het zover dat de jonge ondernemers Iris Buursema en Harrold Bril aan de slag kunnen.

Voorafgaande aan de opening had het team achter het horecabedrijf de Viersprong al een aantal klanten uitgenodigd om kennis te maken met de twee nieuwe gezichten en werd er informatie gegeven over het nieuwe concept. Vele genodigden en andere belangstellende kwamen afgelopen zaterdagmiddag het team gelukwensen. Men kon uitgebreid genieten van een heerlijk culinair assortiment en van entertainment. ’s Avonds was er een afterparty in de Trommelzaal en in eetcafé Kareltje. Meer informatie is te vinden op www.grandcafedevierprong.nl. Wie eens wil genieten van een heerlijk diner kan zich aan melden bij: info@grandcafedeviersprong.nl.

Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.