Gezelligheid en vertier op Oud-Hollandse Markt Lemele

LEMELE – Ondanks de extreme hitte heeft de eerste editie van de Oud-Hollandse Markt in Lemele nog redelijk wat bezoekers getrokken. Als vanouds was de sfeer dan ook gezellig.

Optredens met muziek en dans, een speurtocht voor de jeugd, een kofferbakverkoop, demonstraties en kraampjes met een gevarieerd aanbod. Voor jong en oud was er vertier. Zo waren er rond de kerk tal van oude ambachten te zien zoals tin gieten,Staphorster stipwerk, manden vlechten enzovoorts. Ook kramen met kunst ontbraken natuurlijk niet. Daarnaast werden er zelfgemaakte producten aangeboden zoals vogelhuisjes, poppen en kaarten. Nieuw was dat er dit keer ook oude auto’s te bewonderen waren.

Een bezienswaardigheid was het zweefvliegtuig bij Henk van der Veen in de voortuin. Dit van glas-in-lood gemaakte vliegtuig trok veel publieke belangstelling. De Bargzangers uit Lemele en de Folkloristische Dansgroep Hellendoorn brachten met hun wervelende optredens een vrolijke sfeer.

Vandaag (woensdag 31 juli), 7 en 14 augustus, van 18.30 tot 21.30 uur, is er in Lemele wederom een Oud-Hollandse Markt.

Foto: Leo van den Berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.