Home / / Geslaagde jubileumeditie ‘Dalfsen Open’

Geslaagde jubileumeditie ‘Dalfsen Open’

DALFSEN – Bij DLTC Gerner werd van donderdag 13 tot en met zondag 16 juni de 40e editie van het ‘ Wim Frijling Brouwers Dalfsen Open’ tennistoernooi gespeeld. De tennisvereniging kan terugkijken op een zeer geslaagde speciale jubileumeditie. Er zijn meer wedstrijden gespeeld dan afgelopen jaren: 191 wedstrijden gespeeld in 23 categorieën. De vereniging is er blij mee en trots op dat er steeds meer belangstelling is voor het toernooi.

In verband met het jubileum waren er een aantal extra activiteiten, waaronder een gezellige reünie van oud-commissieleden van de toernooiorganisatie, die mooie herinneringen naar boven bracht. Ook was er live muziek, een modeshow, kon je de snelheid van je service meten en was er een spetterende feestavond.

Op de finaledag hebben vele tennissers en toeschouwers genoten van mooie tennispartijen en de kinderen vermaakten zich met een springkussen en een tennisclinic. Een aantal categorieën zijn gewonnen door, soms nog zeer jeugdige spelers, van eigen tennisclub DLTC Gerner. “Er is voldoende tennistalent aanwezig!”aldus de club.

De winnaars in de hoogste categorieën waren:
Heren Enkel 3: Jens Deden; Heren dubbel 3: Pieter Vink en Niels de Haan.

Op de foto alle prijswinnaars.

Lees ook

Saam Welzijn zoekt gastdames/heren

DALFSEN – Saam Welzijn is op zoek naar gastdames/heren die op vrijwillige basis consumpties verzorgen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.