Gemeente Dalfsen wil kulturhus De Mozaïek afstoten

LEMELERVELD – De gemeente Dalfsen overweegt om Kulturhus de Mozaïek in Lemelerveld af te stoten en in beheer te geven van een stichtingsbestuur. Voordat het echter zover is, wordt eerst onderzoek gedaan naar de gevolgen.

Deze manier van werken is niet nieuw voor de gemeente; wat betreft de ontmoetingscentra in Dalfsen, Nieuwleusen en Hoonhorst wordt namelijk al zo gewerkt.

Voorheen verhuurde Dalfsen het ontmoetingscentrum, waarna de leiding de tarieven weer moest doorberekenen aan de gebruikers. Volgens wethouder Jan Uitslag is het voordeel van deze constructie dat onnodig rondpompen van geld wordt voorkomen en dat de Mozaïek meer zaken zelf regelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.