Gebakjesactie tijdens ‘Week van de Ontmoeting’

OMMEN – Van 1 t/m 8 oktober is de landelijke week van de Eenzaamheid, in Ommen wordt dit de ‘Week van de Ontmoeting’ genoemd. Een week waarin speciale aandacht wordt gevraagd voor alle mensen die zich regelmatig alleen voelen. Mensen die niet zo vaak bezoek krijgen en die weinig gezelligheid om zich heen ervaren.

Na het succes van vorig jaar hebben WijZ welzijn, Evenmens Ommen en de Lions Ommen de handen ineen geslagen om een gebakjesactie te mogelijk te maken en wel op woensdag 2 en donderdag 3 oktober.

Hoe werkt de gebakjesactie?

Je kent vast wel iemand die vaak alleen is en weinig sociale contacten heeft, die je zou kunnen verblijden met een bezoekje en een gratis gebakje.
Geef je dan op bij Evenmens Ommen. Dit kan per mail: info@evenmens.nl of telefonisch via 0529 – 82 09 96.

De organisatie heeft de volgende gegevens nodig: de naam en het adres van degene die je wilt bezoeken, hoeveel gebakjes je hiervoor nodig hebt en de ophaaldatum.

Mocht je niemand weten om te bezoeken, dan heeft de organisatie ook adressen van mensen die een bezoekje op prijs stellen. Als je niet alleen op bezoek durft te gaan, dan mag je ook gerust iemand meenemen. Belangrijk is om dit aan te geven bij het aantal gebakjes. Je besteld er dan gerust drie.
De gegevens worden doorgegeven aan Bakkerij ten Brinke in Ommen en er wordt voor gezorgd dat de gebakjes op de betreffende dag opgehaald kunnen worden. Opgeven kan vanaf nu tot en met woensdag 25 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.